Zelago är ett konsultnätverk med extra allt.

 

Genom att jobba under ett gemensamt varumärke skapas nya möjligheter för dig som konsult. Namnet Zelago kan öppna dörrar till nya kunder som annars hade varit svåra att komma in på. Ett gemensamt varumärke kan även utnyttjas med fördel vid ramavtal och olika upphandlingar.

Med vår affärsmodell får konsulterna friheten som att vara helt egen konsult, samtidigt som de har gemenskapen och kollegorna genom att vara anställd. Detta konsultnätverk skapar nya unika möjligheter och är förhoppningsvis precis det som många väletablerade konsulter idag söker.

Förutom ett ovärderligt kontaktnät får konsulterna ta del av vår förstklassiga administration samt paketerade försäkringar och andra förmåner. Allt för att förenkla vardagen för framtidens konsulter.

Denna typ av konsultnätverk som vi erbjuder skapar helt nya möjligheter för de konsulter som inte trivs med att jobba helt själv, men som ändå vill skapa sig frihetskänslan som att vara egenföretagare.

Förutom fler uppdragsförfrågningar ger denna typ av konsultnätverk även kontakter när det gäller kompetens och erfarenhet. Något som kan vara nog så viktigt när det är just kompetens som man säljer och tjänar pengar på.

 

Läs mer om vår affärsmodell på förstasidan.

 

 

 

Zelago Consulting Group AB - Stockholm - Sweden